DIGITÁLIS MOSOLYTERVEZÉS A SWEETDENT FOGÁSZATON

2023.01.30.
Digi-mosolyterv-1200x676.jpg

Miért olyan fontos a mosolyunk?

Azért mert „A mosoly az a görbe vonal, ami egyenesbe hozhat mindent!” (Phyllis Diller)
Azért, mert megszépíti, megfiatalítja az embert, amitől magabiztosabb lesz! Ha megfelelő pozícióban állnak a fogak vagy koronákkal, héjjakkal megfelelő formát biztosítunk nekik, akkor az ajkaknak van alátámasztása, teltebbnek látszanak és még a ráncok is eltűnhetnek így!

Mi is az a digitális mosolytervezés?

Manapság már sok dolog digitális tervezéssel nyomtatással, CAD/CAM módszerrel készül és ez alól a koronák, héjak, fogpótlások, de még a fogszabályzó készülékek sem kivételek. Ennek a technikának a segítségével előre pontosan megtervezhető az új mosolya!

Ha szebb mosolyt szeretne, többféle megoldást tudunk javasolni:

Fogszabályozást, a saját fogai sorba rendezésével

Porcelán héjakat, amikkel az arcához illő fogformákat és világosabb fogszínt tudunk biztosítani (olyat, mint a holywood-i sztároknak)

Koronákkal, hidakkal, ha a fogai tömöttek, hiányoznak vagy már meglévő koronákat szeretnénk szebbre cserélni

A digitális mosoly tervezés során először fotókat készítünk a fogairól és az arcáról, mosolyáról. Majd egy digitális tervezőprogrammal megváltoztatjuk a fogai formáját, pozícióját, színét. Majd megmutatjuk a saját fotóját az új mosolyával. Ha ez nem elegendő, hogy eldöntse jól áll-e az új mosolya, akkor egy ideiglenes anyagból felépítjük az új fogformákat a meglévő fogaira, még mielőtt elkezdenénk bármilyen kezelést. Így már láthatja a tükörben is az új mosolyát bármilyen beavatkozás előtt. Illetve tudunk korrigálni a részleteken még a kész pótlás előtt.

Csak amikor már elégedett az új mosolyával, akkor kezdjük el előkészíteni a fogait a héjakhoz, koronákhoz, amik a digitális terv alapján fognak elkészülni! Így 2-3 hét alatt szebb mosolyt varázsolhatunk az arcára!

Fogorvosaink és fogtechnikusaink segítenek ebben!Elérhetőségek


Hívj minket

+36 30 853 9804


Látogass el hozzánk

2330 Dunaharaszti, Némedi út 17/A
Fizetési lehetőségek


  • Készpénz
  • Bankkártya
  • Egészségpénztár

Sweet Dent 2022, Minden jog fenntartva!