Megnyitott a SweetDent fogászat Dunaharasztin

2022.09.12.
rendelo-1200x801.jpg

Nagy öröm számomra, hogy hosszú előkészület sok munka árán eljutottunk odáig, hogy a páciensek számára megnyitjuk a SweetDent fogászat kapuját!
Ezúton is köszönet mindenkinek a segítségért, tanácsokért és lelkes támogatásért! Nagyon szép, igényes és barátságos környezetet alakítottunk ki a dolgozók és a páciensek számára egyaránt!

Összeállt a profi csapatunk is, ami jelenleg 7 lelkes kollégából áll:
Fauster Zsanett, recepciós, akivel az első bejelentkezéskor illetve a rendelőbe érkezéskor találkozhatnak a pácienseink.
Dr Zoltán Krisztina fogszabályozó szakorvos, aki felnőtt és gyermek fogszabályozással foglalkozik. Hagyományos és a legmodernebb digitális, láthatatlan fogszabályozós módszerek is szerepelnek a palettáján! Valamint a gyermekeket is várja fogászati kezelésekre!
Dr Dömök Tímea, aki fogmegtartó kezelések, esztétikai fogászat és fogpótlások területén rendelkezik nagy tapasztalattal és szakértelemmel!
Dr Peák Anett, aki szintén fogmegtartó kezelésekre (tömés, gyökérkezelés) és fogpótlások készítésére várja pácienseit rendelőnkben!
Dr Soós Gergely, aki dentoalveoláris sebész (szájsebész) szakvizsgával rendelkezik és rendkívül kíméletes módszerekkel és egy belőle áradó természetes empátiával várja a pácienseit a szájsebészeti beavatkozásokra illetve implantátumok behelyezésére!
Boross Bernadett és Csongrádi Renáta fogászati asszisztensként segítik az orvosok munkáját, illetve dentál higiénikusként a fogkő eltávolítást, professzionális tisztítást és a fogfehérítést ők végzik.

Egy ilyen profi csapat várja a pácienseket a SweetDent fogászaton!
A fogászat minden területén a rendelkezésükre állunk nagy szakértelemmel, odafigyeléssel és széles mosollyal!

 

 Elérhetőségek


Hívj minket

+36 30 853 9804


Látogass el hozzánk

2330 Dunaharaszti, Némedi út 17/A
Fizetési lehetőségek


  • Készpénz
  • Bankkártya
  • Egészségpénztár

Sweet Dent 2022, Minden jog fenntartva!