Blog

Legfrissebb fogászati híreink
amit-a-lathatatlan-fogszabalyzorol-1200x800.jpg

2022.08.04. fogszabályozás

Hogy működik a láthatatlan fogszabályozó?

 

Ez egy felnőtteknél bármely életkorban alkalmazható kezelés!

Ez az eljárás diszkrét, teljesen észrevehetetlen a kezelés során! Egyáltalán nem befolyásolja a mindennapi életét, legyen szó kommunikációról, munkáról, kikapcsolódásról! A fogszabályzó sínek olyan esztétikus megoldást nyújtanak, mely mások számára teljesen észrevétlen, így még magabiztosabban érezheti magát a fogszabályozó kezelése teljes hossza alatt!

Mint ahogy az élet más területein is a digitális technikák a fogszabályozásban is egyre nagyobb teret hódítanak! Ennek köszönhetően egyre bonyolultabb esetek is megoldhatók láthatatlan fogszabályozóval!

Tervezett mosoly…

Az új innovációnak köszönhetően a precíziós 3D tervezés során, megtervezzük a szükséges fogmozgatásokat. Így előre pontosan tervezhető a kezelés ideje és eredménye!  A tervező szoftver segítségével a páciens is láthatja milyen lesz a fogszabályozás végeredménye! Már a kezelés előtt látja milyen lesz a mosolya a kezelés végén!

Ezután egy 3D nyomtatási technikával elkészítik a fogakra maximális pontossággal illeszkedő, láthatatlan síneket, ami kényelmes, viselése nem jár fájdalommal, nem befolyásolja az étrendet és a komfortérzést. A kitűzött célt egy sorozat sínnel érjük el, nem 1 db sín van használatban hónapokon át, hanem a kezelést során 10-14 naponta kell cserélni a síneket. Minden egyes darabon apró módosítások vannak az előzőhöz képest. Ezek a módosítások mozgatják a fogakat a megfelelő helyre és irányba.

Ezek a sínek akkor fejtik ki a megfelelő hatást, ha napi 20-22 órát viseli őket. Gyakorlatilag az étkezések és a fogmosás kivételével egész nap és éjjel!

A sínek az egész kezelés alatt áttetszőek maradnak, nem színeződnek el, nem kopnak meg!

Tisztításuk nagyon gyors és egyszerű és mivel kivehető a fogmosást sem bonyolítja, úgy, mint egy hagyományos fogszabályozó készülék.

 

Dr. Zoltán Krisztina

fogszabályozó szakorvos
Elérhetőségek


Hívj minket

+36 30 853 9804


Látogass el hozzánk

2330 Dunaharaszti, Némedi út 17/A
Fizetési lehetőségek


  • Készpénz
  • Bankkártya
  • Egészségpénztár

Sweet Dent 2022, Minden jog fenntartva!